Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Healthy snickers654a995c-d45d-4c54-81be-2ba39c9a1703

Weer een super lekker en gezond alternatief om is af en toe mee te snacken op je cheatdag, de ”healthy snicker” bestaat vrijwel alleen maar uit noten en dadels, daarnaast bevat de healthy snicker 100% pure chocolade, pure chocola komt uit de cacaoboon, deze boon staat bekend om flavanoïden dit zijn antioxidanten die aanwezig zijn in plantaardige bronnen, pure chocolade bevat een stuk meer antioxidanten dan bijvoorbeeld blauwe bessen. Antioxidanten zijn noodzakelijk om vrije radicalen te bestrijden, dit gaat het verouderingsproces tegen en zorgt er voor dat weefsel en cellen beschermd blijven.
Daarnaast is de healthy snicker rijk aan onverzadigde vetten, deze vetten zijn betrokken bij het verlagen van het LDL cholesterol, het verlagen van het LDL cholesterol werkt gunstig bij een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol.

Bereiden:

– 10 dadels

– 210 gr gemengde noten

– 2 el cacao

– 2 el honing

– 3 el kokosolie

– 100 gr pure chocolade

 

Keukenmachine (Of een blender)
Cake bakblik

 

De healthy snickers worden in lagen gemaakt.

Laag 1:

Maal de dadels in de keukenmachine (of de blender maar dit gaat wat lastiger) samen met 50 gram gemengde noten en 2 el cacao.

 

Laag 2:

Meng vrij kort de noten in een blender (Let op, de noten mogen wat grof blijven). Roer erna 2 eetlepels honing en 1 eetlepel kokosolie er doorheen. Mocht de olie hard zijn verwarm deze dan even.
Laag 3:

Smelt 100 gram pure chocolade au bain-marie of in de magnetron. Roer de chocolade om de 10 seconden even om wanneer je deze smelt in de magnetron. Smelt er ook 2 eetlepels kokosolie doorheen.
Leg bakpapier in de bakblik zodat je de snicker er gemakkelijk eruit kan halen.
Begin met het opbouwen van de lagen. Eerst laag 1 goed verdelen, dan 2 en 3.

Vries de snickers in en laat ze uitharden. Bewaar de snickers vervolgens in de koelkast.

 

Dit recept is goed voor 15 stukjes snickers. Dit levert 166 KCAL per stuk op.

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
  •  
    Petra Mulder

    Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

    Read More...

  •  
    Pascal Koetze

    Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

    Read More...

  •  
    Maurits Aarts

    Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

    Read More...

  •  
    Carolien Visser

    1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

    Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

  • Orthomoleculair
  • Diabetes mellitus
  • Paramedisch
  • Obesitas
  • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen