Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsPDF Downloaden

Mandy Timmer

Ik was zelf al begonnen met afvallen. 20KG kwijt geraakt door zelf mijn voeding aan te passen er erbij te gaan trainen. In die tijd leerde ik Jochem van Gulik kennen van Shapeassist. Na een korte periode stond ik stil. Hoe ik ook at, hoe hard ik ook trainde. Mijn lichaam weigerde alles op alle fronten. Nergens kwam er verandering in.
Al mijn frustraties geuit bij Jochem, hij bood aan om naar mijn voeding en training te kijken. Maar neeuuhh dat was niet nodig. Wel klagen maar geen daden bij Mandy. Ondertussen eigenwijs door blijven sukkelen met mijn training en voeding en ik bleef stil staan. Misschien toch maar tijd dat ik er hulp bij gaat zoeken.
Ein-de-lijk gebeurde het hoor, de verlossende woorden. “Ik heb je hulp nodig Jochem, het lukt mij niet meer.” Binnen een uur had ik mijn schema’s. Voeding en trainingsschema. Ik was gelijk gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan. Ondertussen ben ik 2,5 maanden verder en wat een resultaten! Mijn vet percentage is flink gezakt. Mijn spiermassa neemt de afgelopen 5 weken met 1KG per week toe en wat zie ik er anders uit. Spieren tonen zich in plaats van mijn vetrolletjes en ik zit vele malen strakker in mijn vel.
De manier waarop ik geholpen word, er naar mij geluisterd word, alles uitgelegd word en de instelling van Shapeassist (Jochem van Gulik) is bijzonder. Hiervoor ben ik bij menig andere mensen geweest maar die komen niet eens in de buurt wat Shapeassist mij heeft gegeven en verder biedt! Hhm, had ik toch maar niet zo eigenwijs gedaan en eerder om hulp gevraagd!
IMG-20160423-WA0005 IMG-20160317-WA0012

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’sGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis intake

10 Voedingstips

Download nu de pdf met 10 voedingstips!

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit.Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed!Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

 •  
  Mandy Timmer

  Ik was zelf al begonnen met afvallen. 20KG kwijt geraakt door zelf mijn voeding aan te passen er erbij te gaan trainen. In die tijd leerde ik Jochem van Gulik kennen van Shapeassist. Na een korte periode stond ik stil. Hoe ik ook at, hoe hard ik ook trainde. Mijn lichaam weigerde alles op alle fronten. Nergens kwam er verandering in.

  Read More...

10 voedingstips voor progressie


Download PDF 
Oergondisch
Vitamines&More
Club Sven
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen