Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Diabetes Mellitus

VOEDING MET BETREKKING TOT DIABETES

De meeste mensen hebben beperkte kennis op het gebied van voeding terwijl voeding van grote invloed is op diabetes. Door je dieet aan te passen naar maaltijden die veelal bestaan uit koolhydraten die langzaam suiker afgeven, zoals bijvoorbeeld volkorenproducten, kun je al veel bereiken. Deze voedingsbronnen zorgen er namelijk voor dat de pieken in je bloedsuikerspiegel beperkt worden. Een gezondere levensstijl door middel van voeding kan uiteindelijk zorgen voor een vitaler gestel en kan zelfs zorgen voor verminderen van het toedienen van insuline.

FITTER DOOR VOEDING

Als je consequent bezig bent met voeding zal je al snel merken dat je je een stuk fitter gaat voelen. De juiste voedingsstoffen zorgen ervoor dat het lichaam de hele dag voorzien is van de bouwstoffen en energie die het nodig heeft. Gezond en bewust eten kan veel invloed hebben op diabetes. Als je minder last hebt van een te laag of te hoog bloedsuikerspiegel zal je fitter, gezonder en energieker de dag door komen!

WAT WEL EN WAT NIET?

Bij een voedingspatroon voor mensen met diabetes zal het voedingsschema samengesteld zijn met als doel het stabiel houden van de bloedsuikerspiegel. De juiste voedingsbronnen spelen daar een cruciale rol in. Het is belangrijk om de juiste voedingsbronnen te kiezen op de juiste tijden. Zo is het midden op de dag belangrijk om een koolhydraatbron te kiezen die langzaam suiker afgeeft zoals een volkoren boterham. Natuurlijk betekent dit niet dat alle snelle suikers vermeden moeten worden. Wanneer de suikerspiegel laag is, bijvoorbeeld ’s ochtends of na intensief bezig te zijn geweest, kun je prima een glas sap drinken. Bewuste voeding op de juiste tijden!

WAT BIEDT SHAPEASSIST?

Shapeassist stelt voedingspatronen samen die gericht zijn op mensen met Diabetes Mellitus. Deze gevarieerde voedingsschema’s worden samen met de cliënt samengesteld naar hun wensen en hebben als doel de bloedsuikerspiegel stabiel te houden, goed te verzadigen en bij te dragen aan de gezondheid.

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen