Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Succesvol afvallen

SUCCESVOL AFVALLEN

Om succesvol af te vallen moet je allereerst weten wat je lichaam nodig heeft en wat het verbruikt aan energie. Als je lichaam minder energie van voedingsstoffen binnenkrijgt dan dat het verbruikt zal je uiteindelijk afvallen. Er zijn echter een aantal belangrijke stappen nodig om succesvol af te vallen op een gezonde manier. Je wilt namelijk niet dat je stofwisseling achteruit gaat of dat het lichaam energie gaat opsparen.

GEZONDE LEVENSSTIJL

De eerste stap in het proces van afvallen is gezonder eten. Je bewust worden van je eetpatroon en welke voedingsmiddelen je tot je neemt zijn van cruciaal belang. Kies bijvoorbeeld bewust voor mager vlees, vette vis en zorg ervoor dat je voldoende groenten binnenkrijgt. Laat je niet af- of misleiden door een ‘Ik kies bewust’ logo op verpakkingen van voedsel in de supermarkt. Kies voor vers en zuiver voedsel dat niet bewerkt is.

EET REGELMATIG

Het is een fabeltje dat je alleen door minder te eten (gezond) af zult vallen. Het is juist belangrijk dat je de hele dag verzadigd bent. Je stofwisseling moet geprikkeld blijven zodat het lichaam te allen tijde voorzien is van energie. Wees niet bang om regelmatig kleinere maaltijden over de dag te eten: uiteindelijk zorgt de voeding ervoor dat je afvalt.

MAAK HET JEZELF MAKKELIJK

Als het voedingspatroon niet optimaal in je leven past zal het niet haalbaar zijn om het schema op lange termijn vol te houden. Zorg ervoor dat het voedingspatroon is samengesteld naar jouw wensen en kies gezonde maaltijden die je ook echt lekker vindt.

WAT BIEDT SHAPEASSIST?

Shapeassist biedt gevarieerde voedingsschema’s die naar wens van de cliënt gemaakt zijn. Shapeassist garandeert resultaat, een snellere stofwisseling en een andere kijk op voeding. Verantwoord en lekker eten en toch afvallen!

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen