Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Over mij

OVER SHAPEASSIST

Mijn naam is Jochem van Gulik en de combinatie voeding & gezondheid heeft mij altijd al gefascineerd. Op jonge leeftijd was ik actief in de vechtsport en krachtsport. Ik begon me te verdiepen in hoe ik snellere en betere resultaten kon boeken dan mijn concurrenten. Al gauw kwam ik erachter dat het lichaam werkt als een auto: het lichaam heeft onderhoud en brandstof nodig, voeding is voor het lichaam cruciaal om gericht vooruitgang te boeken. Voeding fascineerde mij zo dat ik dit onderwerp uiteindelijk ben gaan studeren. Inmiddels heb ik met succes 15 opleidingen en cursussen afgerond en heb ik al meer dan 500 cliënten succesvol mogen helpen.

WAAROM KIEZEN VOOR SHAPEASSIST?

Ik ben van mening dat een goed voedingspatroon niet tijdelijk is. Een bewuste kijk op voeding is voor altijd, het is namelijk zeer belangrijk voor je gezondheid en uiterlijk. Ik probeer door middel van mijn diëten de cliënt zelf een bewustere kijk te geven op de impact van gezond eten op het lichaam: in ‘shape’ komen met een gezond, lekker en gevarieerd voedingspatroon!

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

 

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen