Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsPDF Downloaden

Pascal Koetze

Hallo mijn naam is Pascal Koetze en ik ben sinds vijf jaar druk bezig met gewichtheffen.

Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik “laat ik eens serieus aan de slag gaan.” en liet Jochem mijn voedingsschema maken. Al snel veranderde mijn lichaam. Samen in overleg met Jochem gingen we voor massa en kracht. Rap ging ik in gewicht omhoog en ook de kilo’s ijzer werden zwaarder. Eindelijk vooruitgang na een half jaar, ik was ruim 9 kilo zwaarder met een vetpercentage van 13,8 procent. Toch vond ik dat het tijd werd om zomer klaar te zijn. Mijn streven was zes procent vet, dit is best veel om te behalen in vijf maanden. Dit is gelukt met veel steun van Jochem. Alles is heel veelzijdigheid in voeding en als ik iets niet lust liet ik dat Jochem weten en binnen twee dagen was het schema aangepast. Jochem is naar mijn inzicht een zeer goede hulp bij je doelen. Wij gaan nu samen weer langzaam opbouwen met behoud van die zes procent. Ik heb er weer zin in en samen met Jochem gaat het weer lukken om nog beter en gespierder te worden.

 IMG-20160710-WA0013IMG-20160710-WA00092016-07-11 14.19.14

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’sGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis intake

10 Voedingstips

Download nu de pdf met 10 voedingstips!

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit.Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed!Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

 •  
  Mandy Timmer

  Ik was zelf al begonnen met afvallen. 20KG kwijt geraakt door zelf mijn voeding aan te passen er erbij te gaan trainen. In die tijd leerde ik Jochem van Gulik kennen van Shapeassist. Na een korte periode stond ik stil. Hoe ik ook at, hoe hard ik ook trainde. Mijn lichaam weigerde alles op alle fronten. Nergens kwam er verandering in.

  Read More...

10 voedingstips voor progressie


Download PDF 
Oergondisch
Vitamines&More
Club Sven
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen