Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Petra Mulder

Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit.

Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed!

Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

Om onze beste shape vast te leggen, als beloning voor het harde werken. Super tof maar ook spannend, want je wilt wel iets neerzetten waar je trots op bent!
Bij mij kost het trainen totaal geen moeite, dit doe ik met veel plezier 6 dagen per week, ik heb meer moeite met die ene rustdag in de week.

Met gezonde voeding was ik zelf ook al bezig, maar ik vond het vaak toch moeilijk vol te houden.

Ik was er aan toe aan het roer een keer helemaal om te gooien en er alles uit te halen wat erin zit voor het beste resultaat.

Via Carolien Visser ben ik bij Jochem terecht gekomen voor een persoonlijk voedingsschema.

In totaal 8 weken, eerste 4 weken onderhoud en de laatste 4 weken minder koolhydraten met als doel droger te worden.

Ik kan niet zeggen dat ik echt veel honger heb gehad, maar het was zeker wennen! Weinig suikers, geen toegevoegd zout, clean eten. Ik ben super tevreden met het resultaat wat ik mede door dit voedingsschema heb bereikt. Voor nu wil ik proberen de balans te vinden tussen lekker trainen, gezonde voeding, maar vooral ook te genieten!

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen