Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Afvallen

Hoe gaan we te werk?

Wat is nou precies de bedoeling tijdens het afvallen? Hoe ga je te werk? Je hebt al zo veel diëten geprobeerd maar niks werkt, het is onmogelijk vol te houden, en na dat je klaar bent met het dieet komt het gewicht er weer twee keer zo snel bij! Je bent gedemotiveerd, en je zoekt iets wat je nou echt die doorzet tot succes gaat bieden. Het antwoord is simpel! Een gezonde levensstijl die goed vol te houden is voor altijd, persoonlijke samengestelde voedingspatronen die op jou wensen in elkaar gezet worden zodat het voor jou goed te volgen is. Gezond, verantwoord en gevarieerd afvallen met lekkere doordachten maaltijden!

Een gezonde levensstijl.

Om een gezonde levensstijl te volgen moet je wel eerst weten wat nou gezond is. Tegenwoordig staat op alle verpakkingen ‘’met extra vezels’’ ‘’Rijk aan calcium’’ ‘’Bom vol vitamines’’ mensen springen massaal naar de eerste de beste verpakking met een ‘’Ik kies bewust’’ logo, want ja als de verpakking het aantoont moet het gezond zijn! Laat je in ieder geval niet misleiden door de marketingmedia. Kies voor vers voedsel dat niet bewerkt is, zuiver voedsel zonder mooie etiketten.

Lekker en gevarieerd afvallen.

Gezond eten hoeft niet per definitie gelijk niet lekker te zijn. Je hebt zat variatie hoe je maaltijdjes lekker en gezond kan maken! Het is uiterst belangrijk dat je niet met tegenzin een voedingspatroon volgt, anders val je nooit mooi af, en het is ook niet haalbaar voor jezelf om het goed vol te houden! Maak maaltijdjes lekker, verantwoord en hou het vooral gevarieerd!

Wat Biedt Shapeassist?

Shapeassist stelt voedingspatronen samen helemaal gericht op de wensen van de cliënt. Shapeassist garandeert resultaat, een snellere stofwisseling, een hele andere kijk op voeding. Verantwoord en lekker eten en toch afvallen!

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen