Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

VOEDINGSDESKUNDIGE UTRECHT

Een voedingsdeskundige bij jou in de buurt? Shapeassist is gericht op Utrecht, Nieuwegein, Ijsselstein en Lopik. Heeft U interesse in  ondersteuning met betrekking tot voeding? Shapeassist biedt voedingsbegeleiding gespescialiseerd op het gebied van orthomoleculair, paramedisch, diabetes, hoge bloeddruk, ondergewicht, overgewicht, verhoogd cholesterol, obesitas en sporters.

VITAAL DOOR VOEDING

Gezondheidsredenen of het bereiken van een fitte ‘shape’: Shapeassist heeft al meer dan 130 cliënten succesvol mogen helpen bij het behalen van hun doelen!

Shapeassist biedt hulp bij het samenstellen van een gezond eetpatroon om cliënten met lichamelijke klachten te helpen. We zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met diabetes of (zwaar) overgewicht en geven graag advies aan sporters die recreatiefbewegen en bewuster met hun lichaam om willen gaan.

Naast het samenstellen van op maat gemaakte voedingsschema’s naar de wensen van de cliënt probeert Shapeassist de cliënt zich bewust te laten worden van gezonde voeding. Met lekker, gezond en gevarieerd eten fit en vitaal de dag door!

 

WAT BIEDT SHAPEASSIST?

Gevarieerde voedingsschema’s die samen met de cliënt samengesteld worden naar hun wensen: lekker gevarieerd en lekker gezond zonder verplichtingen. Lekkerder in je vel met een bewustere kijk op voeding! Daarnaast houden wij vrijblijvend contact met de client, mocht iets niet bevallen kunnen later in het traject aanpassingen gemaakt worden.

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen