Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Recreatief sporten

HAAL MEER UIT JE GEZONDE LEVENSSTIJL

Bewegen is gezond voor ieder mens. Naast recreatief sporten heeft ook voeding veel invloed op je gezondheid, je uiterlijk en hoe je je voelt. Het is aan te raden om naast bewust te sporten ook bewust bezig te zijn met je voeding. Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse voedingsstoffen binnen te krijgen zodat je in combinatie met sporten nog lekkerder in je vel zit!

EEN GOED & GEVARIEERD VOEDINGSPATROON

Als je te eenzijdig eet kun je bepaalde essentiële voedingsstoffen tekort komen. Zorg ervoor dat je per dag andere voedingsstoffen nuttigt door een gevarieerd voedingspatroon te volgen. Een bewustere kijk op eten kan al een groot verschil maken.

BEWUST ETEN

Bewust eten houdt in dat je je bewust wordt van welke voedingsstoffen welk effect hebben en dat je daar je eetpatroon op aanpast. Dit kunnen kleine veranderingen zijn die een groot verschil kunnen maken in hoe je je voelt en hoe je eruit ziet. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen voor een bruine of volkoren boterham in plaats van een geraffineerd product als witbrood, of een stuk fruit in plaats van een glas cola. Natuurlijk kun je ook af en toe een glas frisdrank drinken of een schaaltje chips eten, mits het binnen proporties blijft.

GOEDE RESULTATEN ONDANKS EEN DRUKKE LEVENSSTIJL

Vaak raden we aan om meerdere kleinere maaltijden per dag te nuttigen om je stofwisseling op gang te houden en je lichaam te allen tijde te voorzien van energie. Meerdere maaltijden per dag lijkt misschien veel werk maar je kunt al met 3 of 4 eetmomenten per dag goede fysieke resultaten boeken. Als je bewust kiest binnen je eetpatroon zal je al snel een positief resultaat merken.

WAT BIEDT SHAPEASSIST?

Shapeassist stelt voedingspatronen samen die helemaal gericht zijn op recreatieve sporters met een drukke levensstijl. Gevarieerde voedingsschema’s die samen met de cliënt samengesteld worden naar hun wensen: lekker gevarieerd en lekker gezond zonder verplichtingen. Lekkerder in je vel met een bewustere kijk op voeding!

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen