Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Bart Weidenaar

Ik was er bijna, na een jaar keihard trainen, eten, slapen en… dromen. Eigenlijk gewoon een jaar bodybuilding ademen en leven, en verdomd leuk vond ik het zeker ook. Bijna klaar voor mijn allereerste wedstrijd. Routine bedacht en veel geoefend met Jochem van Gulik & ShapeAssist, mandatory poses heel veel geoefend, gewoon met hulp van Jochem van Gulik & ShapeAssist mijn uiterste best gedaan. Ik zou meedoen aan de SAP Cup2015, alleen waren Jochem van Gulik & ShapeAssist en ik nog niet tevreden over mijn shape. Teveel vet op mijn onderbuik en onderrug, en ik kon het niet er op tijd eraf krijgen helaas. Dus hadden we besloten om mijn eerste wedstrijd na maart te verplaatsen naar de JBC. En toen gebeurde het, ik kwam in het ziekenhuis terecht, kaak infectie. Tot en met 10 januari niet mogen trainen en slecht, zeer slecht kunnen eten. Ik was na die paar weken 15KG kwijt. Weg wedstrijd, weg shape, weg met mijn droom. Zo voelde het voor mezelf. Gelukkig had (en heb) ik een goede begeleider die mij weer op opgepept. Positief, maar wel blijven pushen dat ik het kon, en dat is precies wat ik nodig had. Ik kon kiezen uit vele voedingsdeskundigen, maar gelukkig heb ik de juiste gekozen (ShapeAssist) die mij weet te motiveren en door te laten gaan als het tegen zit! Nu is in december 2016 mijn eerste wedstrijd, maar dankzij kennis van Jochem van Gulik & ShapeAssist over suikerziekte (wat ik helaas ook heb  ), bodybuilding, eten en het doorpushen in de goede richting al heel wat problemen overkomen. Jochem van Gulik & ShapeAssist, Enorm bedankt, nu al!!

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen