Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

Obesitas

VOORKOM OBESITAS

Om obesitas succesvol tegen te gaan moet je allereerst weten wat je lichaam nodig heeft en wat het verbruikt aan energie. Als je lichaam meer energie verbruikt dan dat het binnenkrijgt zal je uiteindelijk afvallen. Daarnaast is het beter om regelmatig kleine maaltijden per dag te eten zodat het lichaam goed verzadigd is en de stofwisseling vooruit gaat. Belangrijk is dat je een gezond en gevarieerd voedingspatroon aanhoudt.

HOE GAAN WE TE WERK?

Samen gaan we de strijd aan om op een gezond BMI te komen! Succesvol en gezond afvallen door middel van gevarieerd, gezond en regelmatig eten. In het geval van obesitas is het raadzaam om het traject te volgen in teamverband met een psycholoog en een personal trainer. In dit teamverband zal het traject vlotter verlopen en wordt de kans op een rebound ingeperkt.

PSYCHOLOOG

Meestal zit achter het eetgedrag van mensen die aan obesitas lijden een andere oorzaak dan ‘gewoon’ ongezond, onregelmatig of teveel eten. Vaak is obesitas een gevolg van emotie-eten. Om de kans op terugval na een traject te minimaliseren moet er naast het volgen van een gezond voedingspatroon gekeken worden of er een psychische reden is waarom mensen een ongezond eetpatroon aanhouden.

PERSONAL TRAINER

Naast gezond, regelmatig en gevarieerd eten en begeleiding van een psycholoog is het ook belangrijk om goed te bewegen. Wij adviseren om een sporttraject aan te gaan met een personal trainer die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met obesitas. Door middel van de juiste beweging verhoog je de vetverbranding en ontwikkel je spieren. Hierdoor boek je sneller resultaat en word je sneller fit!

WAT BIEDT SHAPEASSIST

Shapeassist biedt gevarieerde voedingsschema’s die naar wens van de cliënt gemaakt zijn. We garanderen resultaat, een snellere stofwisseling en een gezond BMI! We vinden het belangrijk dat de cliënt zelf een betere kijk krijgt op gezonde voeding zodat de cliënt na het traject zelfstandig een gezond eetpatroon aan kan houden. Verantwoord en lekker eten om af te vallen!

Download de gratis PDF

Gratis intake gesprek

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen