Voedingstips voor iedereen
Download nu onze handige PDF met 10 voedingstipsDOWNLOAD PDF

De laatste loodjes wegen het zwaarstimage-1

De laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze toch? Niks van gelogen! Man ik heb het echt gehad met dit eten… Ben zo blij als het vrijdag is! De nieuwe Tony Chocolonelly ligt al op me te wachten J
Thanks trouwens voor de berichtjes dat de Bambix in de aanbieding is bij de Jumbo! Kon ik nog even inslaan voor de laatste dagen. Dingetje is alleen wel dat ik nu ziek in mijn bed lig en dus niet kan trainen en weinig energie heb. Het wordt dan ook een iets kortere update dan de afgelopen weken..  Fingers crossed dat ik me snel beter voel en over drie dagen kan vlammen, shinen en stralen. Maar als ik alleen al denk aan het feit dat ik straks weer meer keuze heb in wat ik kan eten verschijnt er een big ass smile dus dat komt vast wel goed.

You guys rock!

De afgelopen weken waren wel echt een ontdekking. Het ging me redelijk makkelijk af al zeg ik het zelf en ik heb nog meer respect gekregen voor de wedstrijdatleten. Afgelopen weekend was de Enercup. Ken je dat niet? Check het ff. Die mensen hebben ook echt bloed, zweet en for sure ook tranen gehad de afgelopen weken. Maar iedereen doet dit soort trajecten op zijn of haar eigen manier en vindt motivatie in verschillende dingen. Ik moet eerlijk zeggen dat deze blog en dan met name alle reacties daarop me wel echt hebben geholpen! THANKS GUYS!
Heel tof om te horen dat ik mensen heb gemotiveerd om ook aan de slag te gaan met zichzelf. En remember! Doe het op je eigen manier. Zorg je dat iets vindt waar JIJ blij van wordt en waar JIJ door gemotiveerd raakt.

Veel mensen vragen me of ik hierna nog doorga.. YES dat ga ik zeker doen, maar wel ietsje anders. Uiteraard heb ik niet heel hard gewerkt om daar volgens als big mama verder te leven. Daar komt tie.. Cliché… Het is een levensstijl. Ik voel me lekker bij gezond eten en veel sporten dat zal daar precies hetzelfde zijn en je snapt. Ik moet daar natuurlijk het hele jaar door bikini proof zijn. Maar dankzij de schema’s van Jochem en de kennis die ik nu heb opgedaan door alle uitleg weet ik nu beter wat er voor mijn lichaam werkt. Dus ook daar, uiteraard niet zo extreem als wat ik nu doe, blijf ik wel zoveel mogelijk de dikmakertjes uit mijn voeding houden. Dingen als zetmeel, suiker, zout etc. Ze hebben daar ook kip, vis en groente al is het wel even aanpassen natuurlijk.

Doe je dan weer normaal?

Afgelopen weekend moest ik hard lachen om deze vraag. Maar ga je dan weer normaal doen met al dat sporten en rare eten? Normaal doen? Wat is dan precies normaal? Een zak m&m’s leegeten? Patat eten? Boterhammen met pindakaas? Twee keer in de week sporten i.p.v. vijf keer?
Uiteraard ga ik niet meer elke ochtend een uur cardio doen en ga ik echt wel anders eten. De eerste week op Curaçao is vakantie dus dan zal ik zeker wel vaker kiezen voor iets aan voeding wat je niet perse in een uitgebalanceerd voedingsschema ziet. Maar uiteraard zit dit in mijn systeem en zal ik altijd een keuze maken waar ik me goed bij voel. Je hebt nou eenmaal altijd een keuze als je uit eten gaat of in de supermarkt staat. Je hoeft die hele bak friet op te eten of de saus van je bord te likken. Maar kleine beetjes zijn geen drama. Al moet ik eerlijk zeggen dat ook ik dat lastig vind. Maar daar zal ik ook met mezelf een weg in moeten vinden en gelukkig heb ik mensen om me heen die me daar ook op wijzen. Voor nu schuif ik nog even een koolvisje met broccoli naar binnen. Genieten! Het is bijna vrijdag J

Ik duik weer snel mijn bed in. Rust is ook belangrijk voor je lichaam!

Lieve people tot volgende week!

 

image-2

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s

Gratis intake gesprek                Download de gratis PDF

Voedingsplan schema’s



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gratis intake

10 Voedingstips

Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download de pdf

Testimonials
 •  
  Petra Mulder

  Mijn naam is Petra, 30 jaar en ik sport eigenlijk al mijn hele leven. Vooral de laatste jaren fanatiek o.a. fitness, hardlopen, attack en grit. Sinds ik begonnen ben met krachttraining en bewuster met voeding bezig ben merkte ik al snel resultaat: ik werd gespierder, ik voelde me fitter en dat voelde goed! Voor mijn 30e verjaardag heb ik van mijn beste vriendin (Floor Hess) een fitness fotoshoot cadeau gekregen, iets wat we al langer samen wilden doen.

  Read More...

 •  
  Pascal Koetze

  Ongeveer vier jaar en 12 kilo verder bleef ik op hetzelfde gewicht hangen, ik pakte dezelfde gewichten tijdens de training totdat ik Jochem sprak en hij vertelde dat hij gespecialiseerd is in voeding. Na een paar keer gesproken te hebben dacht ik "laat ik eens serieus aan de slag gaan." en liet Jochem mijn voedingsschema maken.

  Read More...

 •  
  Maurits Aarts

  Mijn naam is Maurits, na altijd veel gesport te hebben kwam ik na een enkelblessure enorm veel aan, ik ben nooit dun geweest maar zelfs voor mijn doen was ik nu fors. Toen een jaar of 3 geleden begonnen met krachttraining en cardio en de resultaten kwamen, maar nooit kwam ik waar ik wou komen, de kennis over de voeding ontbrak simpelweg.

  Read More...

 •  
  Carolien Visser

  1,5 jaar geleden is de knop om gegaan. Ik was niet happy met hoe ik eruit zag in de spiegel en heb alles omgegooid. In het eerste jaar viel ik ruim 20 kilo af en uiteraard was ik daar super blij mee, maar door blind schema's te volgen, leerde ik mijn lichaam en de voeding die bij mijn levensstijl past, niet kennen. Uiteindelijk werd ik via en vriend in contact gebracht met Jochem en zijn we aan de slag gegaan.

  Read More...

10 VOEDINGSTIPS VOOR PROGRESSIE
Download hier de 10 voedingstips en ga direct van start op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Download PDF

JOCHEM VAN GULIK

Gespecialiseerd in:

 • Orthomoleculair
 • Diabetes mellitus
 • Paramedisch
 • Obesitas
 • Sporters
 
Oergondisch
Club Sven
Vitamines&More
The Fitness Studio
XS Natural
 

Gratis Intake

Gratis intake CTA
Bezig met versturen